Säkerhet med https

Vi har nu aktiverat säker anslutning på alla våra guider, och vår nyhetssajt. Guider på den gamla servern omfattas ej av detta.

Du känner igen säker anslutning genom att adressen till hemsidan börjar på “https” och inte bara “http”. Detta säkerställer data du får av – och skickar till – oss.

TopNav5 öppen beta

I tillägg har vi också aktiverat TopNav5 på dessa sidor. “TopNav” är den översta raden med navigering som ligger på alla våra sidor, där du kan fort ta dig mellan våra spelguider och andra sajer. Den har varit under utveckling länge men tog en paus för migreringen av FF8-sajten (som visade sig vara ett oerhört omfattande jobb). Vi börjar nu med en blygsam beta-test där vi testar hur den funkar medan vi jobbar på de sista detaljerna.

Vi har några kända småproblem med nya TopNav5, och de ska vi fokusera på framöver. Vi har också några saker som ännu inte är på plats som vi kommer rulla ut med tiden, så som visning av aktuella uppdateringar och nyheter.

Självklart funkar nya TopNav5 ypperligt på din padda, mobil, laptop, eller stationära dator. Designen är så klart ett väldigt lyft och en modernisering av denna centrala navigation för hela FFU.

På sikt ska denna också rullas ut på andra sidor, så som communityn. Men det återstår många tekniska utmaningar innan det blir löst.