Det går inte fort men det går framåt. Detalj efter detalj faller på plats i nya FFU-themet till WordPress. Som jag skrev i en tidigare artikel så ligger fokus på att förenkla allt bakom kulisserna (skapa ny sajt snabbare, enklare admin) samt andra mindre ändringar utan att justera nåt på designen i övrigt. 

Nu återstår bara 35 saker (issues) att slutföra sen kan jag lansera. Detta nya theme ska då ersätta det gamla på alla ställen det används (t.ex. på FFIV-sajten).

Redan nu kan ni kolla in den semi-öppna betan som jag har ute på FFXII-sajten som jag just nu håller på och flyttar. Ni ser en lite luftigare startsida, ny font på all brödtext, samt lite nya mallar för karaktärer och bossar. Resten, och det är nära 100 förändringar, ligger under ytan.

Sexig graf från Asana (det Todo-system jag använder för att hålla koll på mina projekt):

Screen Shot 2015-02-10 at 10.42.24